Tarieven

Consultkosten per 1 januari 2024

€ 92.50, duur van consult 60 – 90 minuten.

Bent u verhinderd dan uiterlijk 48 uur van te voren afzeggen. Bij niet tijdig afzeggen van de afspraak zijn we genoodzaakt het geplande consult in rekening te brengen. De zorgverzekeraars vergoeden consulten voor hypnotherapie. Laat u van te voren goed informeren door de zorgverzekeraar wat betreft de vergoedingen via de aanvullende verzekering of deze wel, dan niet vergoed wordt. De vergoedingen voor EMDR therapie / behandelingen verschilt per zorgverzekeraar.

Laat u van te voren goed informeren door de zorgverzekeraar wat betreft de vergoedingen via de aanvullende verzekering wel dan niet vergoed wordt.

Aanvullende informatie

Het intakeformulier dat U via de website Sensus indient, is tevens onze overeenkomst met de voorwaarden en begeleidingswijze. Dit dient naar waarheid te worden ingediend.

Praktijk Sensus heeft vrijstelling van BTW. U ontvangt een PDF factuur via de mail die bij ons bekend is. Voor een declaratie kunt u de factuur digitaal indienen bij de zorgverzekeraar. De factuur maakt u over aan Sensus.

Gelieve het totale factuurbedrag over te maken binnen 14 dagen naar NL 30 RABO 01026.93.706 met vermelding van het factuurnummer.

Consulten voor coaching, relatietherapie, energetisch werk worden niet vergoed via de zorgverzekeraars. U ontvangt voor deze consulten een factuur met BTW. Vordering ter incasso bij RechtNet Advocaten, www.rechtnet.nl, te ‘s-Hertogenbosch. Bij vordering bent u ook de incassokosten van 15% over de hoofdsom verschuldigd, gebaseerd op het Besluit vergoeding incassokosten 2012.

Bekijk ook:

wiljo

Wiljo

endless

Endless

bellen

Contact

Blank Form (#5)

contact

Wiljo van Gassel
Hagelkruis 4
5926 VX Hout-Blerick

06 13 18 18 13

info@sensuscare.nl

Posted by on November 26, 2023 in

Van 1 september zijn de consulten tot 90 minuten €100.-
Nieuws