Wiljo

Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie waar bepaalde eigenschappen als vanzelfsprekend waren. Verantwoordelijkheid, initiatief en regie nemen, oplossingsgericht denken en uitdagingen aangaan waren belangrijk.

In mijn jongere jaren begreep ik de wereld om me heen niet en de wereld begreep mij niet. Ik kwam vaak in conflict met mijn gevoel en denken. Ik wist me niet te gedragen in de wereld die mij werd opgelegd en waarin vanalles van mij verwacht werd.

"De waarheid zit in je gevoel, je gevoel is altijd de waarheid."

Mijn motivatie

Wat me toen – en nu nog – bezighoudt is hoe mensen met elkaar omgaan. Deze grote vraagstukken werden mijn passie. Het is mijn drive om vooruit te komen in het leven en ik heb een duidelijk beeld hoe dingen zich zouden kunnen ontwikkelen. Mijn filosofische radar draait als het ware 24/7. Wat de een kan, kan de ander leren.

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om patronen en angsten te doorbreken en hoe bevrijdend het is als je hiertoe in staat bent. Zowel mijn eigen proces als mijn jarenlange werkervaring maken dat ik met veel empathie en betrokkenheid mijn werk doe.

Ik heb ruim 20 jaar praktijkervaring in psychosociale-hypnotherapie, systeemtherapie en behandeling en coaching bij psychische, emotionele, relationele en psychosomatische klachten.

Als therapeut begeleid ik het proces waarin jij weer het contact herstelt met al je eigen mogelijkheden. Jij hebt een actieve rol in het gehele therapeutische proces, want jij bent degene die zelf voor de verandering zorgt en die weet hoe het bij jou werkt. Zodat jij weer in staat bent om in contact te komen met jouw drijfveren, verlangens en behoeften.

Wiljo

Bekijk ook:

wiljo

Wiljo

endless

Endless

bellen

Contact

Blank Form (#5)

contact

Wiljo van Gassel
Hagelkruis 4
5926 VX Hout-Blerick

06 13 18 18 13

info@sensuscare.nl

Posted by on November 26, 2023 in

WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Waarmee kan ik helpen?