Simpson Protocol

Het Simpson Protocol is een unieke werkwijze met een holistische aanpak, ontwikkeld door de Canadese Ines Simpson. De methode is zowel discreet als holistisch en spiritueel. Holistisch wil zeggen dat de werking berust op mentaal, fysiek emotioneel en spiritueel niveau, met andere woorden “kijkend naar het geheel”. Dat wil zeggen dat de hypnotherapeut niet precies op de hoogte hoeft te zijn van het probleem en de oorzaak ervan. Het is een zachte en liefdevolle manier waarbij gewerkt wordt in een zeer diepe trance. Het is een bijzonder manier van werken en communiceren met de cliënt. Het communiceren verloopt over ideomotorische signalen, ofwel vingersignalen die gestuurd worden door het hoger bewustzijn. Hoewel het hoger bewustzijn moeilijk uit te drukken is, kan het vergeleken worden met hogere wijsheid of universele kennis.

Mijn opleidingen?

"De oplossing van het probleem wordt overgelaten aan het hogere bewustzijn."

Kenmerkend voor het Simpson Protocol is dat er geen suggesties worden gebruikt door de therapeut, dit in tegenstelling tot toepassing van directe hypnotherapie waar wel gewerkt wordt met directe suggesties. De oplossing van het probleem wordt overgelaten aan het hogere bewustzijn.

Het grote voordeel is, net als bij regressie, dat het probleem bij de kern wordt aangepakt. Doordat er geen herbeleving van het trauma plaatsvindt, en zijn emotionele uitbarstingen vrijwel uitgesloten. Voor sommige mensen is het pijnlijk om iets te vertellen over het probleem of de oorzaak. Hier is het Simpson Protocol bij uitstek geschikt vanwege de discretie.

Om het Simpson Protocol goed te kunnen toepassen is een zeer diepe staat van hypnose noodzakelijk. Niet alle mensen zijn hiervoor geschikt. Hoewel elke hypnotherapeut zonodig moeiteloos kan overstappen op andere methoden, kan niet gegarandeerd worden dat het Simpson Protocol voor iedere client geschikt is.

In de eerste sessie wordt er gewerkt met hypnose om een verbinding te kunnen maken met een wijsheid, die wij benoemen als Hoger Bewustzijn, energetisch werken. Eenmaal dat deze verbinding optimaal is en er vlot gecommuniceerd kan worden met het Hoger Bewustzijn, wordt het mogelijk om de oorzaken van een probleem te achterhalen en te helen. De cliënt staat centraal en gaat dus zelf met begeleiding van het Hoger Bewustzijn het probleem helen. Er kan dus op verschillende niveaus gewerkt worden: op mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel en op energetisch niveau.

Bekijk ook:

wiljo

Wiljo

endless

Endless

bellen

Contact

Blank Form (#5)

contact

Wiljo van Gassel
Hagelkruis 4
5926 VX Hout-Blerick

06 13 18 18 13

info@sensuscare.nl

Posted by on December 8, 2023 in

WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Waarmee kan ik helpen?