Hypnotherapie

Hypnose is een vorm van trance. Trance is een heel natuurlijk fenomeen en eigenlijk niets anders dan naar binnen gerichte, geconcentreerde aandacht. Iets wat we allemaal kennen van die momenten waarin we helemaal opgaan in een bezigheid zoals het lezen van een goed boek en je je omgeving helemaal vergeet. Dit is een spontane vorm van trance.

"Verlaat je comfortzone, en maak kennis met je diepste innerlijke kennis, mogelijkheden en kansen."

Door doelbewust in therapie trance op te roepen kan contact worden gemaakt met het onbewuste. In het onbewuste is namelijk de oorsprong te vinden van onze vaste overtuigingen, verdrongen pijnlijke ervaringen, emoties en vergeten ervaringen die ten grondslag liggen aan de klachten waar je in het nu tegenaan loopt.

Denk bijvoorbeeld aan, traumatische ervaringen, maagdarm klachten, angsten en fobieën, rouw en verlies, belemmerende overtuigingen, pijn bestrijding, tinnitus, onzekerheden wegnemen.

Door contact te maken met het onbewuste is het niet alleen mogelijk om de oorzaken van gedrag, gevoelens en overtuigingen op te sporen, maar ook om deze aan te pakken, op te lossen, te veranderen en te helen.

Daarnaast is het mogelijk om in contact te komen met je diepste drijfveren, wensen, verlangens en creativiteit waardoor er nieuwe ideeën en oplossingen ontstaan.

Bekijk ook:

wiljo

Wiljo

endless

Endless

bellen

Contact

Blank Form (#5)

contact

Wiljo van Gassel
Hagelkruis 4
5926 VX Hout-Blerick

06 13 18 18 13

info@sensuscare.nl

Posted by on December 8, 2023 in

WeCreativez WhatsApp Support
Hallo! Waarmee kan ik helpen?